A csapatunkról dióhéjban


Jancsó Gergely - Pixel-idomár

Tudatalattijában keringőt járnak az aranymetszésekbe fonódott besütő reggeli napsugarak. Ugyan rugalmas, de nem hajlékony. Szereti a buddhista füstölők felszálló illatát, galériás lakások térhatását, belső terek párhuzamos vonalait. Határozott, de meggyőzhető, igazságérzete olykor bajba keveri, de nem bánja.

Akár fotózás, YouTube vagy pixelszelídítés, a flow áramlatában acélos kitartásával minden áron bent marad.

Árvai Dóra - Retusőr / Pixelfejlesztési államtitkár

Kezeiben válnak a pixelek vizuális entitássá. Csapat női tagjaként igyekszik kordában tartani a fiúkat. Sikertelenül. De cserébe közben nagyon jól szórakozik.

Hobbi-barista. A kávé zamata inspirálja. Ilyenkor korlátlan boldogság tölti el, ami azonnal kiül az arcára.

Tudatalattiját meditációval és jógával szelídíti.

Komenda Bence - Assisztens / Mindenért felelős

A rosszul álló székek elleni harcosok legnagyobbika. Gyűrőtt ágyneműk ádáz ellensége. Rosszul lelogó függönyök rekonstruktőre. Hajnali fotózásokra nehézkes felébreszteni, de ha sikerült, akkor ébren van. Fáradhatatlanül jókedvű és szeret pizsamában lenni. Nincs pizsamája.

A gasztró élményekért dolgozik csak velünk. Szereti a hasát.
Mi meg őt.  

Akik már minket választottak


Intercontinental Hotels
Booking.com
JAB ANSTOETZ GROUP
Agoda International

Hacienda Villas Bali
Aria Hotel Budapest
Budapest Airport
Accor Hotels Group
Samsung
CC Real GmbH
​Metropole The Crest Collection

VARRODESIGN
Padma Resort Ubud
CBRE
Amikor éppen nem megbízást teljesítünk, saját projekteken dolgozunk. 2017 óta épíjük saját fotós iskolánkat, ahol gyakorlatorientáltan foglalkozunk a hallgatóinkkal, illetve ennek egyik előfutáraként 2016-ban elindult tematikus YouTube csatornánk is. Itt mára több mint 25.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmainkat hétről-hétre. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan dolgozunk, nézz bele a videóinkba!


⤵ Egy személyes BTS videó az egyik fotózásunkról ⤵ 

Érdekelnek az áraink?

Kérd kiajánló katalógusunkat, ahol több csomag közül tudod kiválasztani azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek és elképzeléseidnek! Írj nekünk direkt üzenetet a [email protected] email címre!