A csapatunkról dióhéjban


Jancsó Gergely - Vezető fotográfus

Csak a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán. Így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött, ami igazán érdekelt. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon és a hobbimból karriert építsek.

Azóta csapattá fejlődtünk, szálloda fotózásra specializálódva hatékony fotók készítésével foglalkozunk a megbízóink részére.

Egy reklámzajjal teli világban, ahol a néző figyelmének felkeltésére, meggyőzésére csak másodperceink vannak, a hatékony fotók a szállodák számára érték. Különösen odafigyelünk, hogy ez a felépített, tökéletes pillanat ne csak esztétikus legyen, de megjelenjen rajta minden olyan üzenet, ami a szálloda marketingcéljai számára lényeges. Kattintani ugyanis könnyű, míg egy olyan beállítást megtalálni és felépíteni, ami képes egy üzenetet átadni, jóval időigényesebb.

Árvai Dóra - Retusőr

Kezeiben válnak a pixelek vizuális entitássá. Csapat női tagjaként igyekszik kordában tartani a fiúkat. Sikertelenül. De cserébe közben nagyon jól szórakozik.

Hobbi-barista. A kávé zamata inspirálja. Ilyenkor korlátlan boldogság tölti el.

Tudatalattiját meditációval és jógával szelídíti.

Komenda Bence - Assisztens

A rosszul álló székek elleni harcosok legnagyobbika. Gyűrőtt ágyneműk ádáz ellensége. Rosszul lelogó függönyök rekonstruktőre. Hajnali fotózásokra nehézkes felébreszteni, de ha sikerült, akkor ébren van. Fáradhatatlanül jókedvű és szeret pizsamában lenni.

A gasztró élményekért dolgozik csak velünk. Szereti a hasát.
Mi meg őt.  

Akik már minket választottak


Intercontinental Hotels
Booking.com
JAB ANSTOETZ GROUP
Agoda International

Hacienda Villas Bali
Aria Hotel Budapest
Budapest Airport
Accor Hotels Group
Samsung
CC Real GmbH
​Metropole The Crest Collection

VARRODESIGN
Padma Resort Ubud
CBRE
Amikor éppen nem megbízást teljesítünk, saját projekteken dolgozunk. 2017 óta épíjük saját fotós iskolánkat, ahol gyakorlatorientáltan foglalkozunk a hallgatóinkkal, illetve ennek egyik előfutáraként 2016-ban elindult tematikus YouTube csatornánk is. Itt mára több mint 25.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmainkat hétről-hétre. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan dolgozunk, nézz bele a videóinkba!


⤵ Egy személyes BTS videó az egyik fotózásunkról ⤵ 

Érdekelnek az áraink?

Kérd kiajánló katalógusunkat, ahol több csomag közül tudod kiválasztani azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek és elképzeléseidnek! Írj nekünk direkt üzenetet a [email protected] email címre!