Rólam

Csak a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán. Így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött, ami igazán érdekelt. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, hobbimból karriert építsek.

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. Építészeti- és enteriőr területekre specializálódott fotósként a hatékony fotók elkészítésével foglalkozom a megbízóim részére, akik között épp úgy találunk szállodákat, mint munkájukra igényes építészeket, tervezőket. Stílusban a letisztult minimalizmus jellemez, hiszen erős reakciókat csak felesleges sallangoktól mentes fotók képesek kiváltani.

Egy reklámzajjal teli világban, ahol a néző figyelmének felkeltésére, meggyőzésére csak másodperceink vannak, a hatékony építészeti- vagy enteriőrfotó a cégek számára érték. Különösen odafigyelek, hogy ez a felépített, tökéletes pillanat ne csak esztétikus legyen, de megjelenjen rajta minden olyan üzenet, ami a brand marketingcéljai számára lényeges. Kattintani ugyanis könnyű, míg egy olyan beállítást megtalálni és felépíteni, ami képes egy üzenetet átadni, jóval időigényesebb. Szenvedéllyel csinálom azt, amit szeretek, flow élmény számomra a fotózás.


Referenciák

Intercontinental Hotels
Booking.com
JAB ANSTOETZ GROUP
Agoda International
Hacienda Villas Bali
Aria Hotel Budapest
Budapest Airport
Accor Hotels Group
Samsung
CC Real GmbH
​Metropole The Crest Collection
VARRODESIGN
Padma Resort Ubud
CBRE
Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós iskolámat, ahol gyakorlatorientáltan foglalkozom a hallgatóimmal, illetve ennek egyik előfutáraként 2016-ban elindult tematikus YouTube csatornám is. Itt mára több mint 21.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. Vállalkozóként pontosan látom, mekkora elkötelezettséget, odaadást és felelősséget jelent egy cég irányítása, így minden munkámnál sajátomként is dolgozom a projekt sikeréért. Bár az évek során Bali luxusvilláitól kezdve Szingapúr, Japán és Ausztrália felhőkarcolóin át, a Kanári-szigetek szállodáival bezárólag megannyi helyszínen fotózhattam, megrendelőt még sosem hagytam cserben, se elégedetlenül magam mögött.