BTS videók a fotózásainkról - Színfalak mögött


Crowne Plaza - IHG Group

Budapesten a Westend Pláza oldalában lévő Hilton hotelből átalakult Crowne Plaza szállodáját fotóztuk 6 napon keresztül. Ebben a videóban a 7. emeleten lévő Club Lounge tereit kaptuk lencsevégre, ahonnan rálátni az egész városra. Így kifejezetten fontos volt úgy fotózni a tereket, hogy a kilátás is érvényesüljön a belső enteriőrrel.

Publikálva: 2022. jan. 6.

Csigaterv Építész Stúdió

Kivételesen nem szállodát, hanem Mogyoródon a Lake Forest lakópark egyik házát fotóztuk, ahol több teleknek is közvetlen vízkapcsolata van. Az építésznek készítettük a képeket, amiket teljesen más koncepció alapján kellett elkészítsünk, mint egy szállodának. Belső képek helyett ilyenkor sokkal inkább a külső fotók élveznek prioritást. Ez a legfontosabbak egy építész / tervező számára.

Publikálva: 2021. okt. 14.

Spa Residence Carbona

Egy fotónak nem csak esztétikusnak kell lennie, hanem meg kell jelenjen rajta minden olyan információnak, ami a szálloda számára lényeges. Lehetnek szépek a fények, átgondoltak a kompozíciók, vibrálóak a színek, ha nem azt az információt adja át a kép, amit szeretnénk, mit sem ér. A Carbona szálloda újonnan átadott apartmajait és annak épületét fotóztuk.

Publikálva: 2021. szept. 9.


D9 Cottage

Bakonyban található Cseszneken egy újonnan felújított rusztikus parasztház belső és külső képeit készítettük el. Kimondottan szeretjük a kisebb, családias projekteket is, ahol nem egy teljes szállodát, hanem egy kisebb, otthonos vendégház legjobb arcát kell megmutassuk.

Publikálva: 2021. aug. 17.

Aislamiento - A Luxus faház

A munkánk megrendelője egy fiatal pár, akik 2 évig tervezték, építették a házat, hogy az egy exkluzív vendégház lehessen, 2 fős elvonulós felnőttbarát hely. Minden fotót úgy igyekeztünk elkészíteni, hogy a képeink átadják a helyszín igazi hangulatát, az örökpanorámás hatalmas teraszt, a csöndes környezetet, a természetközeli belső tereket.

Publikálva: 2020. nov. 20.


Kérd kiajánló katalógusunkat, ahol több csomag közül tudod kiválasztani azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek és elképzeléseidnek! Írj nekünk direkt üzenetet a [email protected] email címre!

Üvegfestmények az enteriőrben

Egy különleges enteriőr fotózás megbízásunk érkezett Rákosy Emesétől, aki üvegfestő művész. Az alkotásait fotóztuk le, egy régi bálterem elhagyatott indusztriális termében. A fotózás során velünk tartott egy lakberendező is, aki a staging-ben volt nagy segítségünkre. Az eddig megszokott megrendeléseinkről eltért, de nagyon szerettük a projektet.

Publikálva: 2019. dec. 27.

Hotel IBIS - Citywest

Az IBIS (Accor Hotels) újonnan nyitó szállodáját fotóztuk, nem csak földről, hanem levegőből is, drónnal. Bár a hideg miatt csak két légifelvételt adtunk át, így kopár mivoltában nyáron készítünk még külső felvételeket. A szálloda rengeteg színes enteriőrrel rendelkezik, az IBIS szállodák koncepciója alapján nagyrészt sok színnel dolgoznak.

Publikálva: 2018. dec. 29.